Dakbedekking

Bij dakwerkzaamheden bent u bij Installatiebedrijf Hofland op de goede plaats. Hierbij kunt u denken aan reparaties van bestaande platte daken, maar ook totale nieuwe daken kunnen door ons worden voorzien van een compleet dakbedekkingspakket. Ook de renovatie van uw dakkapel of schuurdak is voor ons geen probleem, eventueel inclusief isolatie en nieuwe boeidelen.

Bij daklekkages zullen wij u ook bijstaan om deze te verhelpen en u een goed advies geven om vervolg lekkages te voorkomen.

Heeft u wel een aan een dakinspectie gedacht?
Dit kan u helpen om lekkages en verder overlast te voorkomen. U weet toch ook, beter voorkomen dan genezen.

Gastechniek

De techniek staat niet stil, maar een gasleiding van vandaag volgens de nieuwe technieken stelt ons in staat, om uw oude stalen gasleiding, welke nog onder de vloer is aangebracht te vervangen volgens de nieuwste keuringseisen.

Bij installatiebedrijf Hofland zijn de benodigde vergunningen en kennis in huis om in uw woning een veilige installatie aantebrengen, wij staan voor u klaar.

 

Dakgoten

Is uw zinken dakgoot of zinken dak aan vervanging toe?

Bij ons is alles op het gebied van non ferro plaatmateriaal mogelijk, levering, montage en zetwerk. Zoals naadloze dakgoten tot een lengte van 6 meter uit een stuk, hemelwaterafvoeren, deklijsten, roeven en felsdaken, gevelbekleding, dakkapellen, vergaarbakken en losanges uitvoerbaar in zink, koper, lood, rvs, aluminium en verzinkte plaat in diverse dikte’s en lengte’s.

Hofland installatiebedrijf
en woningaanpassingen
Bijlestaal 48E, Broek op Langedijk
(0226) 344 964
(072) 511 49 30

Openingstijden:

Wij zijn telefonisch bereikbaar maandag tot donderdag van
9.00 tot 15.00 uur

Vrijdags gesloten

Bezoek op afspraak
U kunt ook uw boodschap inspreken.


info@hoflandalkmaar.nl

KvK 37033947
BTW NL806767479B01