Uiteraard levert Installatiebedrijf Hofland moderne zonne-energie installaties, met name de zonneboiler en de zonnegascombi van Atag.

Deze systemen worden door ons aangebracht. Of deze systemen bij u kunnen worden geinstalleerd kunnen wij voor u bekijken.

Zonne-energie voor warm water en verwarming.

ALEC (ATAG Low Energy Concept) is een hybride cv-ketel die zonne-energie gebruikt voor verwarming en warm water met zeer hoge tapwaterprestaties. Het ALEC zonneboilercombi concept is in staat om zeer kleine vermogens (vanaf 500 watt!) aan het afgiftesysteem te leveren. ALEC benut hierbij primair zonne-energie, zonder concessies te doen aan het (warmwater-) comfort.

ALEC maakt het mogelijk om een forse EPC reductie te bewerkstelligen en zelfs 2 labelstappen (EI) behoort tot de mogelijkheden. ALEC is zeer geschikt voor woningen met een laag temperstuur (LT) cv-systeem (vloer- en wandverwarming). Daarmee biedt het een oplossing voor bestaande woningen, nieuwbouwwoningen en zelfs passiefhuistoepassingen.

 

 

Principeschema ATAG Low Energy Concept zonne-energie voor warm water en verwarming.

ALEC schema

 

 

ALEC (ATAG Low Energy Concept) is te combineren met 5,0 of 7,5m2 collectoroppervlak

De overheid stimuleert het gebruik van zonne-energie. Informeer op www.agentschapnl.nl of http://www.meermetminder.nl/ voor de regionale of landelijke subsidiemogelijkheden op zonneboilers.

 

Hofland installatiebedrijf
en woningaanpassingen
Bijlestaal 48E, Broek op Langedijk
(0226) 344 964
(072) 511 49 30

Openingstijden:

Wij zijn telefonisch bereikbaar maandag tot donderdag van
9.00 tot 15.00 uur

Vrijdags gesloten

Bezoek op afspraak
U kunt ook uw boodschap inspreken.


info@hoflandalkmaar.nl

KvK 37033947
BTW NL806767479B01