deurgreep

Deurgreep

draaizitting douche

Draaizitting douche

 

toiletstoel

Toiletstoel

wandbeugel

Wandbeugel


NIEUW- beveiliging voor scootmobiel

Het aanpassen van uw huis begint al bij de voordeur. Is de toegang tot uw huis rolstoel/rollator en/of booster vriendelijk? Kunt u (zoveel mogelijk) zelfstandig naar het toilet? Heeft u drempels in uw woning en kunt u zich daardoor niet makkelijk door de woning verplaatsen? Heeft u moeite met het beklimmen van uw trap? Kunt u uw douche of bad niet meer goed inkomen door vervelende drempels? Bij al deze zaken kunnen wij met u meedenken en diverse problemen voor u wegnemen cq verminderen.

Iedereen die door ziekte, handicap of ouderdom problemen ondervindt bij het gebruik van zijn of haar woning kan bij ons terecht om de woning aan te laten passen. In onze showroom kunt u tevens diverse mogelijkheden van aanpassingen bekijken en wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

Op ons vestigingsadres Kokkel 14 te Noord-Scharwoude kunnen wij vele artikelen aan u laten zien. Neemt u voor een afspraak contact met ons op via: 0226-344964.

------------------------------------------------------------

Onze leveranciers

Neemt u alvast een kijkje op de websites van onze leveranciers.  Al deze producten kunt u via ons verkrijgen en uiteraard helpen wij u graag bij het adviseren van het juiste product.

q-netics - Slipsafe products - JadaCare
Cymeq - Geberit Aqua Clean, I love water

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Door ziekte, handicap of ouderdom kunt u problemen ondervinden bij het gebruik van uw woning. U heeft bijvoorbeeld een hogere toiletpot,hofland-woningaanpassingen een douchestoeltje of een wandbeugel nodig. Via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) bestaat soms deze mogelijkheid. Of u hiervoor in aanmerking komt kunt u bij uw gemeente navragen.

Komt u niet in aanmerking voor de WMO? Wij kunnen de werkzaamheden ook rechtstreeks voor u als particulier uitvoeren.

Op ons vestigingsadres Kokkel 14 te Noord-Scharwoude kunnen wij vele artikelen aan u laten zien. Neemt u voor een afspraak contact met ons op via: 0226-344964.

Wij nivelleren ook uw drempels, zodat alle ruimtes voor u weer makkelijk toegankelijk zijn.

 

 

Nieuw in ons programma, de toilet lift:

De Solo van Mountway is een ijzersterke en stabiele toilethulp. Compact en slank vorm gegeven, waardoor hij vrijwel in iedere toiletruimte en badkamer geplaatst kan worden. Door zijn ronde, gladde afwerking is de Solo eenvoudig schoon te houden.

Onafhankelijk zijn en blijven ….., daarvoor is de Solo toilethulp ontwikkeld. Een comfortabel hulpmiddel, dat u met 1 druk op de knop op het toilet laat zakken en er weer vanaf tilt. Alles rustig en zonder schokken.

De bediening gaat simpel via een handbediening met maar 2 knoppen. Hij werkt op een (grote) oplaadbare accu, dus geen aansluitkabel of elektriciteit op het toilet of in de badkamer (eventueel is een aansluiting op het lichtnet mogelijk).

Het installeren gaat simpel en zonder aanpassingen. U hoeft namelijk niets aan uw huidige toilet of badkamer te veranderen en ook de vloer wordt niet beschadigd. Alles wat er moet gebeuren, is het verwijderen van uw wc-bril van uw bestaande closet.

Vervolgens zet u de Solo er gewoon overheen en is hij klaar voor gebruik. De hoogte van de Solo toilethulp kan via stelpootjes worden ingesteld.>

Hofland installatiebedrijf
en woningaanpassingen

Kokkel 14
1723 HX Noord-Scharwoude
(0226) 344 964
(072) 511 49 30

Openingstijden:

Wij zijn telefonisch bereikbaar maandag en donderdag van
8.00 tot 15.00 uur

Dinsdag en woensdag van
8.00 tot 16.00 uur.

Vrijdags gesloten

Bezoek op afspraak
U kunt ook uw boodschap inspreken.


info@hoflandalkmaar.nl

KvK 37033947
BTW NL806767479B01

ATAG al 8 jaar de

beste cv ketel


Kranen